Teams & Bedrijven

Visie

 

Organisaties zijn voortdurend in beweging. We moeten steeds meer of anders werken omdat de omgeving verandert. Maar: wezenlijke verandering of verbetering ontstaat in de kern van mensen. Dat wordt nooit bewerkstelligd door alleen te praten of te informeren.

De oplossing? Laat mensen concreet ervaren waar hun kracht en mogelijkheden liggen. Dat is wat binnenkomt en beklijft. Pas dan kunnen ze daadwerkelijk keuzes maken en daar hun verantwoordelijkheid voor nemen.

Medewerkers, leidinggevenden of teamleden worden zich met de methodiek van Vanuitjou bewust van hun eigen grondpatroon en die van hun collega’s. Zo ontstaat samenhang, volledigheid, erkenning en waardering. Of… misschien belangrijker nog: meer werkplezier en betere resultaten.

Trainingen

 

De trainingen of programma’s van Vanuitjou zijn gespecialiseerd in communicatie, leiderschap en samenwerking. Ze onderscheiden zich doordat deelnemers letterlijk aan den lijve ervaren en leren. Zodoende snappen ze niet alleen het geleerde, maar voelen ze ook daadwerkelijk waar hun kansen liggen. Op die manier komen deelnemers en teams tot de kern van hun leervraag. De trainingen zijn niet alleen leerzaam en bindend, maar kunnen op momenten ook confronterend zijn. Op een opbouwende manier.

Altijd ontstaat er beweging, interactie en dynamiek. Een training om nooit te vergeten, want het lichaam onthoudt opgedane ervaringen als geen ander.

  1. Lichaamstaal en Leiderschap (link)
  2. Eigen Stijl?! Communicatietraining voor het middenmanagement (link)
  3. Persoonlijke Communicatie voor ICT-consultants (link)
  4. Al het goede van Stress (link)
  5. Einde burn-out op Domaine du Sablou (link)

Samenwerkingspartners

Energy Motion (www.groepsdynamica.com): persoonsdynamica en groepsdynamica
Hanneke Janzen (www.hannekejanzen.nl): Communicatietrainingen
Menskracht Innoveert (www.menskrachtinnoveert.nl): Talentmanagement en ontplooiing.
Synergos (www.synergos.nl): Nederlandse vakopleiding Haptonomie