Referenties

Vanuitjou referenties

Individueel

Vrouw, 37 jaar
“Het is verbazingwekkend wat Roos aan mij kan waarnemen. Doordat zij dit verwoord word ik bewust van wat er binnen in mij gebeurt. Aan de hand van die kennis gaan we met praktische oefeningen aan de slag, zodat ik mijn eigenschappen beter in kan zetten voor mezelf. Doordat ik het lijfelijk ervaar, komt het in mijn breinbeter aan. Oh ja, en er wordt vooral ook veel gelachen.”

Vrouw, 48 jaar
Als (aankomend) docent in het voortgezet onderwijs kon ik wat steun gebruiken. Uiteindelijk heb ik veel meer gekregen dan steun want ik heb meer op mijn eigen gevoelens en mijn intuïtie leren vertrouwen. Ik heb geleerd mijn eigen, hele persoonlijke grenzen te leren respecteren. Oftewel: ik heb nu meer steun aan mezelf, maar ook meer plezier en energie!

Man, 50 jaar
“Als zelfstandige had ik veel stress. Al jaren was ik snel geïrriteerd en boos. Roos heeft me laten voelen hoe moe ik eigenlijk was. De combinatie van gesprek en eenvoudige maar doeltreffende oefeningen spreekt me erg aan. Nu ben ik veel minder gefocust en kan ik meer genieten; maar bovenal vertrouw ik weer op mijn eigen gevoel.”

Teams & Bedrijven

Pieter-Matthijs Gijsbers (Directeur openluchtmuseum)
“Het is indrukwekkend hoe snel Roos de deelnemers ontspant en dan inspireert tot écht meedoen. En dan ontstaat er iets bijzonders. Op sprankelende en energieke wijze maakt Roos ons bewust dat ons lichaam en geest één zijn. Dat stem, houding en gebaar zoveel zeggen over wie we zijn. En ook over wie we wíllen en kúnnen zijn. Roos leert je opnieuw kijken naar jezelf.  Dat Roos daarin slaagt, heeft alles te maken met de openheid en de energie die ze uitstraalt.”

Heidi Leenaarts (Directeur Bron voor Leiders)
“Roos heeft een manier van doen die zowel doortastend als dienstbaar is. Haar aanpak en deskundigheid creëren bij herhaling nieuwe eye-openers. Een workshop van Roos is leerzaam, confronterend en ‘big fun’.”

Serge Verdonckschot (Teamleider ThiemeMeulenhoff)
De aanpak van Roos vond ik prettig omdat ze zowel feiten en theorie presenteerde als ook de deelnemers uitnodigde om zich te verplaatsen in verschillende rollen. Een prettige mix van; leren, persoonlijk, organisatiebewustzijn en praktisch.